Při nákupu nad 1000 Kč si napište do poznámky o vstupenku na veletrh FOR BEAUTY, který se uskuteční 4. a 5.října 2024 v Praze ZDARMA.

⮕ JSME TU PRO STYLISTKY

NAŠÍM POSLÁNÍM JE NABÍDNOUT BLESKOVÝ SERVIS

Vítejte na našem e-shopu, kde naší misí je poskytovat bleskový servis všem našim zákaznicím, které potřebují rychlá a efektivní řešení. Rozumíme vašim potřebám a jsme tu, abychom vám kdykoli pomohli. Ať už řešíte reklamaci nebo jakýkoli jiný problém, nikdy se neotočíme zády a vždy se snažíme mít co nejrychlejší odezvu.

Reklamace a zákaznický servis

Náš tým je připraven vám pomoci s jakoukoli otázkou či problémem, který můžete mít. Víme, jak je důležité mít rychlou a efektivní podporu, a proto se snažíme každou reklamaci vyřešit co nejdříve. Naše zákaznické centrum je tu pro vás a vždy se snažíme najít nejlepší možné řešení.

Příklad z praxe: Lucka R.
Jednou se nám ozvala naše stálá zákaznice Lucka R., které se na neštěstí večer rozbila lampa, kterou nutně potřebovala k práci. I když bylo pozdě, ještě kolem půlnoci jsme ji uklidnili, že hned ráno odesíláme náhradní kus, aby mohla pokračovat v práci bez jakýchkoliv zdržení.

Příklad z praxe: Katka K.

Další naše zákaznice, Katka K., zjistila večer v osm hodin, že ji došlo její oblíbené lepidlo, a na ráno neměla žádnou náhradu. Po telefonické dohodě si k nám již v 7 ráno dojela pro nové balení, abychom jí zajistili plynulou práci bez přerušení.

Rychlá expedice a doručení

Pokud není prázdninový režim, odesíláme zboží každý den. Chápeme, že někdy je třeba zboží dodat co nejrychleji, a proto nabízíme i expresní odeslání. V nouzových případech dokážeme zboží odeslat velmi rychle, abyste ho měli co nejdříve u sebe. Pokud preferujete osobní vyzvednutí, můžete si zboží vyzvednout přímo u nás nebo na domluveném odběrném místě.

Flexibilita a individuální přístup

Každý zákazník je pro nás důležitý a snažíme se každému vyjít vstříc. Máte nějakou specifickou potřebu? Potřebujete poradit s výběrem produktu nebo máte jiné otázky? Naši profesionální stylistky a zákaznický servis jsou tu, aby vám poskytli veškerou podporu, kterou potřebujete.

Závěr

Naším cílem je, aby každý nákup na našem e-shopu byl pro vás příjemným zážitkem. Děláme maximum pro spokojenost našich zákaznic a neustále zlepšujeme naše služby, aby byly co nejrychlejší a nejefektivnější. Přijďte se přesvědčit, jak rychle a jednoduše lze nakupovat kvalitní produkty se skvělým servisem.

Těšíme se na vaši návštěvu!

S láskou,

tým vašich profesionálních stylistek a zákaznického servisu.